söndag 8 november 2009

Jag trotsade blåsten

Lördagen bjöd på en obekväm cykeltur till ÖB, de som varit här vet att den är en bra bit att cykla. Men inte omöjligt. Men det var kallt, och jag som glömt mössan fick hela blåsten in i öronen. Det gjorde faktiskt ont. Åkte dit efter ett tips ifrån leksaksaffären, ÖB skulle enligt de ha hobbyfärg. Eftersom jag hade en idé om att måla klänypor som jag ska sätta upp bilder med på snören. Men de hade utgått ifrån sortimentet, så klart. Hittade fina nagelfilar, en rolig poster och en fin nagelborste och en pastaslev men jag åkte därifrån med noll shoppingfynd men lika full plåbok som när jag kom dit. Jag är stolt över mig. Sedan tog jag en sväng förbi ICA, och där fanns det naturligtvis. Men nu fick jag ju en trevlig cykeltur ända till ÖB på köpet.

Sedan tillbringade jag lördag kvällen framför tv, med filmtittande och klädnypmåleri och man blir aldrig för gammal för att måla med fingerfärg. Det var kladdigt men roligt. Klädnyporna blev superfina.

1 kommentar:

  1. Kanske får man se några nya foton snart, på till exempel målade klädnypor. Det var hurtigt med en cykeltur i blåsten!
    kram mamma

    SvaraRadera