tisdag 7 augusti 2012

Minisemster med mormor och morfar

I förra veckan åkte vi på en liten minisemster till Örebro tillsammans med mormor och morfar.
Vi bodde på det jättemysiga bed & breakfast Slussen. Molly och jag hade ett familjerum perfekt med utrymme för den lilla vildningen att krypa och KLÄTTRA omkring. Och hon var verkligen överallt, i fönsteret, på trappen, under bordet. Precvis som vanligt! Jag tror Molly ser världen som en rolig klätterställning.

Semetern har bjudit på mycket lek och bus, först lekte vi en jättefin lekpark i Wadköping och dagen efter besökte vi Barnens Ö/Stora Holmen där allt var en enda stor lekpark. Superskoj! Det fanns djur och klapphage. Mollys mormor var mest fascinerad av grisens urinrör, att det satt som ett rör utanför kroppen. Se där ni! Det fanns en bilbana där man kunde åka med små elbilar. Efter elbilarna och djuren kom vi in i själva staden , barnens stad, där det fanns små vägar och trottarer och övergångställen där man fick vänta tills det blev grön gubbe och sen får man gå och trampbilarna får stanna. I staden fanns det små bodar bland annat en affär och en skola. Så det var bara att låta fantasin flöda. Bredvid staden fanns en lekpark, där vi såklart passade på att gunga av oss lite, både Molly och jag. Och så kollade vi in karusellen på avstånd och det var nog tur att vi inte åkte för den åkte runt, runt, runt och runt. Det kändes som den aldrig skulle sluta men när den väl gjorde det, provred vi hästen och motorcykeln. Men någonting som vi faktiskt åkte var tuff-tuff tåget, som åkte runt hela ön.

Och självklart blev det en del shopping på semstern, på vägen till Örebro stannade vi till på Kavat Outlet i Kumla. Molly fick ett par nya skor och en jättesnygg vindjacka. På väg ut ifrån Kumla hittade vi en jätterolig butik, Kumla Outlet med heminredning där man kunde göra en massa rolig fynd. Det rekomenderas varmt och jag ska definitivt ta med mig syrrorna och åka tillbaka dit.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar