måndag 21 november 2011

Massage

Molly stortrivdes på föräldragruppen i måndags, på BVC. Hon riktigt spanade in alla de andra små och deras morsor. Det såg ut lite som om hon höll kollen.

Och ännu bättre blev det när det var dags för massagen. Vi började med att titta på en informationsfilm som visade hur man skulle göra steg för steg. Det tyckte väl ingen var sådär jätteroligt, alla små gnällde lite och morsorna gäspade lite. Ingen hade haft världens bästa morgon.


När det var dags att lägga ner de små på madrassen och ta av dem kläderna och blöjan sken Molly som en sol. Finns det någonting bättre än att ligga bar?

Sedan tog man lite mandelolja och värmde upp i händerna, la händerna på Mollys mage och frågade om man fick lov att massera lite? Molly tittade storögt på mig och flinade så jag tolkade det som ett självklart ja.

Molly riktigt njöt och tyckte massagen var superhärlig. Hon log mest hela tiden och låg och småpratade lite med mig. Men ibland såg hon lite fundersam ut och ibland ville hon bara busa och skjuta ifrån med benen så hon åkte av madrassen.




Molly tyckte massagen var jättemysig och det tyckte mamma också. Hade ingen bild ifrån massagen så det fick bli en "gammal" bild ifrån mormor och morfars köksbord, där Molly också ligger nöjd och glad och förstår att hon snart ska få en ny blöja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar