lördag 22 maj 2010

På jobbet

Försöker dessperat få det lite svalt och behagligt inne i butiken. Tyvärr utan någon större framgång. Fick tips igår om att ha stänga dörren och istället dra igång fläkten. Jag provar så får vi se vad som händer.

Jag har verkligen "gjort en farmor idag" och tagit vara på dagen. Gick upp klockan 06:45 , ner till tvättstugan och la i en maskin, upp och bädda ihop soffan, plocka undan det sista sedan ner till tvättstugan för att lägga in tvätten i tumlaren och torkskåpet upp igen, tittade lite på vänner in i duschen, fixade iordning mig och damsuga, och springa till jobbet. Säg nu att jag var duktig! Nu är det åtminstone fritt fram för mamma,pappa och Stina att gå husesyn.

1 kommentar:

  1. Det var kul att vara nere hos dig... dels att få se hur du har det på jobbet och som vanligt mysa i din lilla lya! Den lilla turen till Kosta med en ordentlig omväg gjorde ju att vi fick se ytterligare delar av Småland - kul att vi passerade ert "fyllan i villan"-ställe:) Hoppas att du får det bra på jobbet ikväll!kramar från mamma

    SvaraRadera