söndag 27 september 2009

Helgen har varit en riktigt skön slapparhelg.
Emma kom i fredags och då var vi ute och åt superduper supergod mat. På restaurang Athena. Ännu ett hett tips om man vill ta en tripp till Kalmar, och samtidigt passa på att hälsa på mig och bjuda ut mig på god bit mat.
I lördags hade vi pratat om att åka in till Kalmar och gå på stan. Men vi sopade den iden när vi vakande halv ett på lördags förmiddagen. Så lördagen blev slapp i helhet. Vi hyrde film, var och handlade lite tacos. Så lördagen blev slapp, filmkväll med filmen the reader och så jättegod tacos.
Idag, har också varit en slappardag. För vad gör man i Nybro en söndag? Vi pratade om bio ett tag men sedan hade vi ju hyrt två filmer så vi har tittat på One tree hill, käkat pizza och nu ska vi se filmen dumpa honom.
Imorgon får bli en skapligt tidig morgon, för då ska vi åka in till Kalmar, skapligt som sagt var, och gå på stan lite innan Emmas tåg går för hemfärd.

Trots en riktig slapphelg har den varit supertrevlig

1 kommentar:

  1. Det är väl skönt att ta det lugnt tillsammans och så sparade ni kanske lite pengar på det viset...Ha det bra imorgon och hälsa Emma trevlig hemresa!
    mamma

    SvaraRadera