torsdag 29 juli 2010

Fundering på möblering


Om Jag ställer sängen efter ena väggen och sedan brevid den ställer en enkel bokhylla ( familjen, har vi en sådan hemma?) och på den kan jag ha skrivare, tidskriftsamlare, högtalare och böcker och bredivd den ställer jag de svarta bordet som får bli "arbetsplats". Blir det trångt? Efter sängen vikvägg och soffa. Kan tv vara fri och inte stå mot en vägg eller blir det skitfult? Hjälp det blir fult.

5 kommentarer:

  1. Haha, det ser ut som en intressant möblering. Minns veckorna innan jag skulle flytta så tejpade jag upp min kommande lägenhet i skala på min arbetsplats golv, med en massa frystejp. Det var ett stor lagerrum och mina arbetskamrater fann det uppenbarligen roligt.

    SvaraRadera
  2. Kan du inte vända på "tv-delen", så tvn står där soffan är och tvärtom. Blir ju massa fula sladdar o grejer vid tvn kanske bättre o ha den vid väggen då:p
    Ses snart:)

    SvaraRadera
  3. Men Josse, min soffa har inte någon snygg rygg annars kunde man göra så. Ska bli roligt att ni kommer ner!

    SvaraRadera
  4. Jag vet inte om vi har något som passar till skrivaren... får inte den vita TV-bänken plats? Jag tror att möbleringen funkar om du bara drar TV:n ner mot matsalsväggen. Det ska bli spännande att komma ner:)
    kram mamma

    SvaraRadera
  5. Tyckte den vita tv-bänken kändes djup, att den tar så mycket av rummet men jag vet inte den kanske blir bra där. En hylla är ju lite nättare.

    SvaraRadera